Narukvice

Modni studio Donatea već duži niz godina proizvodi narukvice prepoznatljivog izgleda i dizajna. Od početka rada Modnog Studia Donatea, narukvice su naš zaštitni znak. Brzo su postale atraktivni proizvod i preuzele vodeću ulogu u prodaji.

Narukvice ručni rad - proizvodi i pakuje Modni studio Donatea

Modele koji su dostupni odmah možete videti u prodavnici

Favorit kolekcije New Beginning 

Kolekcije

Svaka kolekcija prati neke od najnovijih modnih trendova. Većina modela iz starijih kolekcija nije dostupna za poručivanje, ali je moguće ponoviti ih sa izmenama. Na stranici svake kolekcije postoji kontakt forma za poručivanje po meri sa smernicama. 

Svi modeli od početka našeg rada su objavljeni na Facebook stranici Must Love @ccessories i možete ih videti ovde.

Pakovanje

Pakujemo svaku narukvicu u belu kutiju suptilnog sjaja, na luksuznom belom jastuku od Eko kože. Tako takvo, predstavlja idealno pakovanje za poklon. Preporučujemo da narukvicu čuvate na jastuku u kutiji kada je ne koristite. Na taj način možete da održite narukvicu neoštećenju, takodje možete da produžite njen rok upotrebe. 

Pakovanje

Pakujemo svaku narukvicu u belu kutiju suptilnog sjaja, na luksuznom belom jastuku od Eko kože. 

Sa višegodišnjim iskustvom u radu sa klijentima posebno je naglašena saradnja u međusobnom stvaranju novih modela. Zato ove godine sa zadovoljstvom uvodimo opciju poručivanje po meri i putem sajta.

Pogledajte najnovije objave
Pogledajte najnovije objave
Podeliti preko: