Poklon kupon – povodom otvaranja e-prodavnice

Poklon kupon FB201801 -20%

Da bi iskoristili poklon kupon ukucajte kod na stranici ,,korpa,, ili na stranici ,,plaćanje,,

narukvice donatea

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo konačno, posle nekoliko meseci najave, pustili u rad e-prodavnicu u kojoj možete da kupujete proizvode naše proizvodnje, i za to smo vam pripremili poklon kupon od -20% sniženja. 

U našoj prodavnici trenutno možete da pronadjete narukvice i poklon setove. Dok se kategorija pletenih proizvoda priprema za sledeću sezonu jesen/zima. U pripremi je takodje i kategorija torba koja obuhvata pernice, nesesere, rančeve i torbice. Proizvodi iz ove kategorije se nalaze u konstruckionoj fazi i biće dostupni nešto kasnije.

Pored proizvoda u prodavnici koji su na stanju i mogu vam biti dostupni već sledećeg dana, možete pronaći i proizvode u galeriji. Preko naše galerije proizvoda možete poručiti za izradu proizvode koji nisu u trenutnoj proizvodnji. Takodje na ovaj način možete da poručite i proizvode koji su iz najnovije kolekcije, a želite neke promene na njima.

 

Česta pitanja

Do kada važi poklon kupon?

Poklon kupon FB201801 važi do kraja juna meseca 2018.

Koji je iznos sniženja kada ukucam kupon kod?

Kada iskoristite kupon kod vaš iznos će biti umanjen za 20%.

Da li su proizvodi u prodavnici već sniženi?

Ne, proizvodi u prodavnici nisu već umanjeni za vrednost poklon kupona, umanjenje se prikazuje nakon unošenja koda FB201801 na stranici ,,Korpa,, ili stranici ,,Paćanje,,

Kako mogu da iskoristim kupon?

Da bi iskoristili kupon morate prvo da izaberete proizvod koji želite da kupite. Zatim kupon kod možete da ukucate na stranici ,,Korpa,, ili na stranici ,,Plaćanje,, i iznos sniženja će se pojaviti u ukupnom iznosu. 

Da li kupon važi za proizvode koji su na sniženju?

Ne, ne važi. Kupon neće umanjiti iznos proizvoda koji su već sniženi.

Da li kuponi važe za proizvode koje poručim preko kontakt forme za poručivanje po meri, tj preko galerije?

Da, mi ćemo se potruditi da vam najbrže moguće pošaljemo simulaciju koju ste tražili, kako bi ukoliko vam se svidja mogli da je poručite dok je još poklon kupon u opticaju. U slucaju da ne možemo da stignemo, formiraćemo kupone samo za vas, za tu priliku.

Da li poklon kupon mogu da kombinujem sa drugim kuponima?

Ne, poklon kupon ne može da se kombinuje sa drugim kuponima.

Ukoliko imate još nekih pitanja, ili vam treba pomoć prilikom kupovine slobodno nas kontaktirajte preko stranicce ,,Kontakt,

Wear with style.

Donatea Fashion

Podeliti preko:

4 thoughts on “Poklon kupon – povodom otvaranja e-prodavnice

Оставите одговор