Prodavnica

Prodavnica

Brza dostava

Naša prodavnica raspolaže sa proizvodima koji su na stanju i dostupni su za slanje. Ako obavite vašu porudzbinu pre 12 h biće poslata istog dana, I sledećeg dana vam stiže. Ako poručite proizvod posle 12 h moguće je da će biti poslato istog dana, ali ne garantujemo.

Pakovanje

Trudimo se da odaberemo pravu ambalažu za sve proizvode iz naše prodavnice. Za neke proizvode, kao što su narukvice, ambalaža je veoma važna. Pored toga sto proizvod čini reprezentativnijim, pakovanje ga takodje i štiti.

Kuponi
Prodavnica ima organizovan sistem sniženja putem kupona. Za sve vas koji želite da uštedite imamo pripremljene razne kupone. Akcijski, promotivni, poklon - kuponi dostupni su na našem sajtu. Kupone možete pronaći na facebook stranici, ili dobiti na mail nakon što se prijavite na mail listu, kao i posle kupovine.
Veleprodaja

Na svakoj stranici proizvoda mozete pronaći i veleporodajna sniženja prilikom poručivanja više komada. Za sve zaintresovane trgovine imamo organizovan poseban način saradnje. Ukoliko želite da proširite svoj asortiman proizvodima sa našeg sajta javite nam se putem maila, da vam pošaljemo uslove saradnje.

Prodavnica – kategorije proizvoda

Приказ 1–36 од 68 резултата